Studytube@Fast50Deloitte

Studytube in top 10 Deloitte Technology Fast 50!

Yesterday saw the unveiling of the official ranking of the Deloitte Technology Fast 50 at a gala dinner in Utrecht. The ranking lists the fifty fastest-growing technology companies in the Netherlands. We’re proud to announce that Studytube achieved 10th place.

The 2017 Technology Fast 50 consists of a varied list of software companies, as well as companies in the manufacturing and nanotechnology sectors. Studytube, however, is the only player in the field of learning platforms and learning content in the Netherlands to secure a place in the Deloitte Fast 50.

With growth of 748% over the 2013-2016 period, Studytube is currently the fastest-growing player in the Learning and Development segment. Unlike other operators with fragmented learning solutions, Studytube stands out due to its comprehensive all-in-one solution, service and focus on user-friendliness, as our customers readily testify.

Top_10-Fast_50.png

In closing we would like to congratulate the other nominees! Sincere congratulations on your performance and fantastic growth rates.

—————————————————————-Dutch version below:—————————————————————-

Gister was het dan zover: tijdens een galadiner in Utrecht werd de officiële ranking van de Technology Fast 50 van Deloitte bekendgemaakt. Een ranking met de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Met trots kunnen wij mededelen dat Studytube plek 10 heeft behaald.

De Technology Fast 50 van 2017 bestaat uit een diverse lijst van softwarebedrijven, alsook bedrijven in de maakindustrie en nanotechnologie. Studytube is echter de enige speler op het gebied van leerplatformen en leercontent in Nederland die het tot in de Deloitte Fast 50 heeft geschopt.

Met een groei van 748% over de periode 2013-2016, kan geconcludeerd worden dat Studytube momenteel de snelst groeiende speler op het gebied van Learning en Development is. In tegenstelling tot andere partijen met gefragmenteerde leeroplossingen, onderscheidt Studytube zich door haar complete alles-in-1 oplossing, service en focus op gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker. Dat zien we terug bij onze klanten.

Graag sluiten we af met de felicitaties voor de overige genomineerden! Van harte gefeliciteerd met jullie behaalde prestaties en fantastische groeipercentages.