Sendcloud Fast 50

SendCloud wins Deloitte Technology Fast 50 2017

SendCloud leads the Deloitte Technology Fast 50 and can claim to be the fastest-growing technology company in the Netherlands this year. The fifty nominated technology companies gathered yesterday for a gala dinner at the Werkspoor Cathedral in Utrecht. The second and third places went to Bynder and VoIPGRID.

SendCloud has developed a tool that enables web shops to process and send orders easily and cheaply.

The Fast 50 companies recorded average growth of 681% over the 2013-2016 period. In addition to the heavily represented software companies, there was a strong showing by manufacturing and nanotechnology, demonstrating the diversity of fast-growing tech businesses in the Netherlands.

Another Technology Fast 50 nominee company was among the prize winners. Meetingselect won the Most Sustainable Grower Award, the prize for the company with the longest continuous presence in the ranking. Meetingselect provides an online booking tool for meeting rooms.

In the afternoon fast-growing companies less than four years old competed for the Rising Star Award. The independent jury declared Camptoo to be the ‘Rising Star 2017’. Camptoo is a leasing and rental platform for caravans and motorhomes.

The dating platform The Inner Circle convinced the jury that its proposition would have the biggest impact on the market and was voted the Most Disruptive Innovator 2017.

—————————————————————-Dutch version below:—————————————————————-

SendCloud voert de Deloitte Technology Fast 50 aan en mag zich dit jaar het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland noemen. De vijftig genomineerde technologiebedrijven kwamen gisteren bijeen voor een galadiner in het Werkspoorkathedraal in Utrecht. Bynder en VoIPGRID eindigden op de tweede en derde plaats.

SendCloud heeft een tool ontwikkeld waarmee webshops op een eenvoudige en goedkope manier bestellingen kunnen verwerken en versturen.

Gemiddeld hebben de Fast 50 bedrijven over de periode 2013 – 2016 een groeipercentage laten zien van 681 procent. Naast de sterk vertegenwoordigde softwarebedrijven komt ook de maakindustrie en nanotechnologie sterk opzetten, wat een diversiteit laat zien in de Nederlandse snelgroeiende tech bedrijven.

Binnen de Technology Fast 50-genomineerden is nog een bedrijf in de prijzen gevallen. Zo won Meetingselect de Most Sustainable Grower Award, de prijs voor het bedrijf dat het langst aaneengesloten notering in de ranking staat. MeetingSelect biedt een online boekingstool voor vergaderruimtes.

Snelgroeiende bedrijven die jonger zijn dan vier jaar streden in de middag om de Rising Star Award. Camptoo werd door de onafhankelijke jury uitgeroepen tot ‘Rising Star 2017’. Camptoo is een huur- en verhuurplatform voor campers en caravans.

Datingplatform The Inner Circle wist de jury ervan te overtuigen dat hun propositie de markt het sterkst zou gaan beïnvloeden en werd uitgeroepen tot de Most Disruptive Innovator 2017.